Godt er det - med kylling og pesto på hvitpizza ♫. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) oghvitløk i en foodprosessor/blender
Delikat hvitaspargesmed rustikk chorizo og aromatisk olje. Aspargesmedhvitløkssmuler. Hvitasparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Finhakk og bland hvitløkmed creme fraiche. Kjevle ut pizzadeigen i den formen du ønsker og legg den direkte på en veldig varm pizzastein, ovnplate eller i en pizzaklokke
Før jeg dro på ferie, laget jeg denne spelt pizzaenmedhvit topping og pesto. serranoskinke og skiver av cherrytomat Bland sammen creme fraich, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper
Hvitpizza bruker créme fraîche som base istedenfor tomatsaus, og gir en syrlig og spennende smak. Denne varianten med høstens sopp, fersk mozarella og noen dråper trøffelolje er blitt en av mine absolutte pizzafavoritter
I dag har vi en hvitfredagspizza, det er litt uvanlig da vi er innmari glad i pizzamed tomatsaus. I midlertidig ble dette en riktig så god pizza, og vi var enige om at vi utmerket godt kan lage en hvitpizza neste gang også
Prøv min hvitepizzamed creme fraiche, chili, hvitløk, mozzarella, reker ogaspargestopper. Du kan også marinere rekene en times tid i hvitløk, chili og soyasaus om du ønsker mere smak
Hvitpizzamed avokado og grov bunn – så digg. Skrell hvitløksfeddetog del det i to. Bruk gjerne flere grønnsaker som paprika og tomat, og smaksett gjerne med chili om du vil
Det virker kanskje litt uvanlig med poteter i pizza, men i «pizzahovedstaden» Napoli er dette faktisk en klassiker Sammen med urter og/ eller grønnsaker smaker det kjempegodt
Joda, vi lager noen ganger pizzamed tomatsaus også. Men det er denne oppskriften som har blitt favoritten og en gjenganger vi gjerne koser oss med på lørdagskvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.