Vi skar feil ogendte med å deleden litt tilfeldig opp (som man fint kan gjøre når man koker kraft) for så å putte den i gryta og koke kraft etter oppskrifta under
Ha så i kylling, bacon oggrønnsakeneog bland godt. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kutt grønnsakeneog skjær kyllingen i biter. Kyllingenchiladas. Dette er en rett hvor du rett og slett bruker de grønnsakene du har i kjøleskapet, for variasjon fryder
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllenehelt neste gang dere er ute å handler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.