2 cm
lange biter. Varm opp melange i en kjele og tilsett pasta, rør rundt og la pastaen virkelig bli stekt, svelle opp og bli litt brun. Tilsett ris og rør rundt. Tilsett så kyllingkraft og la det få et oppkok, sett så varmen ned (2 bruker jeg) og la det hele koke i ca 20 minutter under lokk.
kokeris på termos. Når du kommer frem til lunchplassen eller når du sliten slenger deg ned i teltet er det få ting som føles ta lengre tid enn å koke vann
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. eks veldig godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
Det er fint å brukt rester av ris i retten, men har du ikke det, er det fort gjort å koke ny ris. Retten er fargerik og frisk, og full av gode thai-smaker
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Det som er med ris, er at den har så mye overflate (hvert korn), og da har bakteriene god mulighet å formere seg fort (dette gjelder all mat som er slik, feks
Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egg og rør godt. Hei og god morgen, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.