Se hva jeg var så heldig å få være med på. 10. 02. 2016 kl. 09. 09 i. Personlig. 4 kommentarer. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men at dette var helt fantastisk, det kan jeg bare røpe med en gang
Men denne ser sånn passe digg ut. Ingredienser. Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt. +10. Denne oppskriften har ligget på mailen en stund
Fersk torskefilet fra Sjøveien på Storosenteret er å anbefale. De har et kjempegodt utvalg av fersk fisk, veldig hyggelige ansatte og har også glutenfri burger på menyen
Vi har flyttet bloggen vår, den finner du her. Den er mer oversiktlig og enklere å finne fram i. Så følg oss videre for å få masse bake-inspirasjon til våre hunder
Jeg har så langt laget denne hele fem ganger i juni, og må innrømme at jeg er livredd for at noen i familien skal bli lei av denne nydelige retten, som forøvrig passer hele året
De siste dagene har gått. fort. Har kost meg med kjæresten og gode venner blant annet. Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her
Les mer om hvordan du deltar HER. Ubegrenset Sammen med kostplanen vil du få oppskrifter til alle måltidene, men jeg har også lovet at det skal være mulig for deg å komponere egne middagsretter, med riktig innhold, hvis det ikke passer deg å spise det ene eller det andre
Hvordanløser du din hverdag. Hei kjære lesere. Felles for dette er at jeg gjør så godt jeg kan ved å tilsette ingredienser som er næringsrike, som holder meg mett over tid og som smaker godt
Vi hilser på hverandre og jeg smiler fra øre til øre – og rundt. – Hva var navnet ditt igjen. Følg med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Puttes i glass eller kakebokser når de er kalde. Legg rullen i fryseren i ca 30-40 minutter. Ta plastfolien opp av fryseren, fjern plasten og kutt opp pølsa i 1 cm tykke skiver. ca 30-40 minutter Ta plastfolien opp av fryseren, fjern plasten og kutt opp pølsa i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.