Vil også anbefale Rune Feylings forklaring på hvorfor han ikke spiser kjøtt, den synes jeg er fin. Jeg har alltid vært glad i kjøtt, og jeg hadde ingen behov for å slutte med det
De siste årene har drikken fått «comeback», og godt er det. En sommerdrikk av den lettere og friske sorten, og med frukt, bær eller krydder og likører kan nye versjoner skapes
Litt om hvorfor du bør spise den kan du lese her. Brukes i det meste, men utenom det vanlige (kokt, stekt osv) så hører den med i steinalder brødet ogikke minst vaffeloppskriften jeg har blitt glad i
Bland pasta og pestoen. Ha over mer rucola og parmesan, server. Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før
I perioder har jeg ikke hatt mer på lager og har derfor måtte ty til alternativer. Vi hadde besøk av familie fra København, og oss vest-jyder skulle smake noe vi aldri hadde smakt før
Eller er det bare kanel, smørog sukker som gjelder. Jeg vet at det er lenge til jul og at september nettopp har kommet i gang, men jeg synes altså at grøt er godt, selv om det kanskje ikke er det mest næringsspekkede som finnes med tanke på vitaminer og mineraler
Ikke alltid så lett å få tak i her hjemme, de holder også en forholdsvis høy pris. Artiskokker, sjalottløk, hvitløk, tomat, hvitvin og tomatpuré er det som skal til
Hvorfordrikke det og hvordan lage det uten juicemaskin. Først litt hvorfor jeg drikker ingefær. Og det er egentlig ganske enkelt, både med og uten juicer
Litt god olivenolje, litt krydder og en rask tur i ovnen, så har du salatens beste venn. De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg
Man har ikke noe entydig svar på hvorfor, men det er nok både på grunn av at det inneholder gode bakterier og fordi både fytat og såkalte FODMAPs blir brutt ned allerede under heving
Jeg leste meg ennå mer opp på det å være vegetarianer ( i tillegg til at jeg hadde hatt om det både i utdannelsen min og på eksamen), og fant ut at mange av disse proteinkildene er noe alle enten man er kjøttspiser eller ikke, burde spise mer av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.