) fint har detblitt. FOR en deilig påske. Jeg likerdet SVÆRT godt. )Påskehelga var på hytta på Veggli. Med skikkeligkvikklunch-appelsin-solbrille-solkrem vær, langrennsski, aking, grilling, lammelår, ekte påskehare på besøk, påskeegg med masse snop, og familiehygge kunne ikke påsken blitt bedre
Jeg elsker en kreativinnpakning, uansett om det gjelder julegaver eller andre gaver. Selv om utsiden av en gave som regel blir kastet vekk, så blir helheten av en gave så mye bedre om den er fininnpakket…etterminmening
Idetsiste har jeg og ungene fylt vann i ballonger og melkekartonger etc for å lage is-vaser og lykter og vi har også tenkt å prøve oss på en is -pyramide
Er det en ting du må huske i sommer, så er det å spare på ispinnene. Og med dissekreativitetene har du noen ekstra unskyldningertil å spiselitt eeeekstra med is og
Det er selvfølgelig gjenbruk vi snakker om. På sånne dager blirvilitt ekstra kreative. Hæææærrrrlig. Vi synes det er så koselig å sitte ute i sola og pusle med noe, så her er bilder med enkel framgangsmåte på noe av detvi holder på med
Det er lunsjtid, og jeg regner med det er flere av dere som akkurat har kastet i dere litt lunsj. Denne “egg-muffins” lunsjen er genial å ta med som matpakke på jobb eller i barnas matpakke på skole/barnehage
Da er det kanskje på tide med en romantiskmiddag for to. Innimellomblir man rett og slett littlei. En helt vanligtirsdagskveld dekkes bordet ekstra pent, en god rødvin luftes, maten lages med kjærlig hånd
Ha ichili, hvitvin/sjy og appelsinjus og la det syde i ca. Rutet og brunet, klar til stekeovnen. Tilsett crème fraîche og la det koke ytterligere noen minutter
Jeg er imponert over kreativitetentil enkelte mennesker når det gjelder mat. Jeg har plukket ut noen bilder jeg syntes er fantastiskkreative og morsomme
Da er detikke gøy at magen slår seg vrang og ikkevil være med på kosen. )Ringblomst eller calendula er fin å bruke på alt fra solbrente kinntil skrubbsår, myggestikk og utslett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.