Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Det som gjør det litt vanskelig å avsløre hvilke produkter som inneholder palmeolje er det faktum at de ofte gjemmer palmeoljen bak ordet "vegetabilsk olje/fett"
Skikkelig saftig, metter lenge og full av proteiner. Blir ikke stort bedre enn det gjør det. Dette kjøres så til en glatt masse med stavmiksereller bleder
Og viktigst av alt, de er skikkelig gode. Melk og sjokoladekjeks er en klassiker, og ikke uten grunn. Røren skal være ganske tykk, men virker den veldig tørr kan dere ha i noen ts med vann, men hver forsiktig så den ikke blir for bløt
Det har heldigvis smeltet bort nå, så skal ikke pakke ned tøyskoene helt enda. Det er mer en deilig vaniljepudding, men den sukkerfrie pannekakesirupen gir en himmelsk “karamellpudding”-smak, så jeg kaller det karamellpudding endå
Bedre blir det ikke. Rør godt sammen før du heller det over halvparten avgranolablandingen. Lager du mye er granolaen kjempefin å gi bort i et lite glass som vertinnegave
- Disse er ikke sunne. Men de er bakt uten smør eller sukker, halvgrove og proteinrike. Det er kun for bildes skyll, eller fordi jeg prøve på strø litt frysetørket bringebær over dem før steking
Det er ikke nødvendig. Har du egg, havregryn og sukrin kan du lage disse kjeksene. Pisk egget til det er luftig, tilsett havregryn og sukrin og rør godt
I helgen fikk jeg "bakeånden" over meg igjen og denne gangen var det egentlig myke havrekjeks som var planen, men resultatet ble heller "havregrynkaker med sjokoladesmak" - eller noe sånt
Kaffe er naturlig nok det beste alternativet om man ikke ønsker å øke kalorimengden. eks lagde disse med casein, ble røra tjukkere og mer kremaktig, mens whey ble mer som røra bruker å være til risboller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.