Er det ikke typisk at man tror det blir alt for lite mat når man fårgjester. Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
De soltørkede tomatene kan også skjæres opp i terninger, slik at du har det klart. Stek kyllingen i litt olje i en stor gryte slik at de får en fin stekeskorpe
Krydre biffene med salt og pepperellerbiffkrydder, hvis de ikkeerferdig krydret. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen erskikkelig varm
and der har haft et godt og "langt" liv ikkekosteralverden, så den køber du selvfølgelig. Når din and er færdig tager du den ud og dækker den til, mens du hælderalt indholdet fra bradepanden ned i en si over en gryde
Jeg har blitt litt dårligtilåeksperimenterepå kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjesterpå LIFEgruppe
Og i gårfalt jeg overspisskål i butikken. Elsker det, men vet at de ikkeseler det overalt. I tilleggtilkålenfinner du her søte erter, vårløk og ramsløk
La fettet steke til det er helt crispy, men vær forsiktig så du ikkebrenner det. Bruk en olje som tåler varme, for eksempel solsikkeolje, og start med høy temperatur
En stund levde jeg med en kultur en venninne hadde opprettet, men da jeg nylig fikk ubendig lyst på hjemmebakte surdeigsbaguetter var den for lengst død, og surdeigstrenden så passé at ikke en eneste av mine hipsterkolleger hadde en surdeig å dele
La det surre til scampien er akkurat gjennomkokt og har fått ein fin lys raud farge. -Me syns det “mangla noko”, så me hadde i ei ss med raud karripaste i tillegg-
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.