Indisk kyllinggryte
TINE.no
TINE.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 chili
  • 1 ingefær
  • 1 TINE Meierismør
  • 1 kyllingfileter
  • 1 garam masala
  • 1 karri
  • 1 sukker
  • 1 hermetiske tomater
  • 1 kokosmelk
  • 1 TINE Yoghurt Naturell
  • 1 cashewnøtter
  • 1 koriander
  • 1 mangochutneySlik gjør du detFres løk, hvitløk, chili og ingefær mykt i smør i en stor gryte på middels høy varme, ca. 3 minutter. Ha i kyllingbiter og stek til kyllingen har fått litt farge, ca. 2 minutter. Dryss over garam masala, karri og sukker, og fres i et par minutter. Tilsett hermetiserte tomater og kokosmelk, og la småkoke under lokk i ca. 30 minutter. Tips: Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Kok den gjerne inn noen ekstra minutter.Rør inn yoghurt og grovhakkede cashewnøtter. Server med frisk koriander, mangochutney og ekstra yoghurt ved siden av.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.