Smak til med salt pepper og timian. Lapskaus er sånn enkel, god og mettende middag som er perfekt å lage når man har litt grønnsaksstubber og rester å bruke opp
600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger
Siden jeg hadde planer om å spise et par timer senere valgte jeg å koke opp kraftenmed kjøttet, for så å ha det over i slowcookeren, Når kjøttet begynner å passe mørt gjør du klar grønnsakene
Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå. han) våknet altfor tidlig, meden god frokost, ingen trassanfall, smil, fryd og gammen før levering i barnehagen
Lapskausmed skikkelig kjøtt, tar litt lengre tid å lage, men det er det verdt. Smaken av kokt kjøtt i gryta gjør susen, så når dere har tid, ta jobbenmed å steke kjøtt og lag en skikkelig middag – det setter både store og små pris på
Etter en dag på jobb er det deilig å komme hjem til en kjele fullpakket medlapskaus. Når jevningen er blitt brun og fin, sper du på med varm kjøttkraft og tilsett løken
Tilsett salt og pepper mot slutten, og la lapskausen koke til den blir litt “grøtete”. Ingredienser. Lapskausmed røkt og fersk svineknoke, sopp og grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.