Oppskrift sjokkopålegg (500 g)3 dl mandler, gjerne økologiske12 små myke dadler eller 6 store (jeg kjøper billige små og myke i innvandrerbutikken)4 ss myk extra virgin kokosolje, alternativt 2 ss kokosolje og 2 ss nøytral olje 4 ss råkakao2 ss aktivert bygg eller rismelca 1/2 dl vann1 ss lecithin (lager myk konsistens men kan sløyfes)et par dryss himalayasalt eller mineralsaltsalt* Kjør først mandlene 2-3 minutt i kjøkkenmaskin med s-blad, før du tilsetter de øvrige ingrediensene, vannet til sist for å justere massen til ønsket smørbar konsistens. De har bra service, rask leveranse og gratis frakt dersom du handler for mer enn kr 400,- på hver bestilling, noe jeg alltid benytter meg av. 2-3 minutt i kjøkkenmaskin med s
Mange av lekene hans står nå inntil motsatt vegg der sprinkelsenga sto før, og snart er et bedre oppbevaringsmøbel enn den håpløse blå dere ser på før-bildet over på plass
Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker. Første runde med kaker ble veldig gode, men man kunne ikke smake at jeg hadde brukt rom i dem
Gikk i butikken en dag og øynene traff etiketten til et Nora syltetøy-glass. Her er ekte hjemmelaget og håndrørt jordbær, søtet med helsefremmende søtningsmiddel, fryst på sitt aller beste og er uten tvil aller nærmest naturen
Dette er nemlig matporno på sitt beste. Mm…Snadderpizza på sitt beste. Mm…Snadderpizza på sitt beste. 2-4 ss chilipulver. 2-3 ss paprikapulver. 6-7 ss spisskummen. Smør pizzaen med 1/2-1 liten krukke tomatpuré. 200-225 grader i 15 min bruker å gjøre susen. 2-4 ss chilipulver. 2-3 ss paprikapulver. 6-7 ss spisskummen. 200-225 grader i 15 min bruker å gjøre susen
Tilsett så kakao-og eggeblandingen i bollen hvor du har melblandingen. rom og banan. Valget falt på en luftig, men meget saftig, sjokoladebunn toppet med hjemmelaget romkrem (selvfølgelig med ekte rom), banan og en fabelaktig marengssjokoladekrem med kaffe
Disse kulene blir ikke spesielt søte, men smaker godt av kaffe, rom, og mørk sjokolade. Smelt sjokolade og smør i en gryte sammen med kaffe og rom og ta gryten av varmen
Andeconfit12 andelår4 - 6 ss grovt salt3 laubærblad10 pepperkorn6 fedd hvitløkAndefettSalt lårene og la dem ligge i kjøleskapet i ett døgn. 4 - 6 ss grovt salt
Kokebloggen har i det siste testet oppskrifter fra Rema 1000 sitt «under 100-lappen»-konsept. Årsaken til at jeg har valgt å teste nettopp dette konseptet, er at det til tider kommer noe mediaoppmerksomhet rundt hvorvidt Rema 1000 faktisk holder det de sier og at retten faktisk havner under 100-lappen. Dette var noe jeg ville komme til bunns i og tok for meg noen utvalgte oppskrifter fra oppskriftsheftene «under 100-lappen». smak, hvor enkelt oppskriften er å følge og pris i henhold til «under 100-lappen». Rettene består i all hovedsak av få ingredienser men klarer fortsatt og levere mye smak og ikke minst nok mat, som kanskje kan være av bekymringene for folk når de hører «under 100-lappen». Kritikken som er rettet mot Rema 1000 går i utgangspunktet ut på at de manipulerer oppskriftene til å hindre at de går over «100-lappen». Så når det kommer til pris og holde seg «under 100-lappen» mener jeg at Rema 1000 er godt innenfor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.