Jeg er ukens matblogger i VG igjen, artige greier. Denne gangen slår vi et slag for innmat og næringsbomben lever!
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 gram lever fra økologisk storfe eller kylling, delt i små 1 cm tykke biffer
  • 4 ss extra virgin kokosolje, smør eller klarnet smør til steking
  • Marinade
  • Saften av 1,5-2 lime
  • 1 hel kinesisk hvitløk, finhakket
  • 1 chili, finhakket, uten frø
  • 1/2 potte koriander, finhakket
  • 1 dl tamari
  • Vårløk i tynne skiver
  • 1/2 potte koriander, grovhakket
  • 1/3 chili i syltynne skiver, ta bort frøene
  • 1 lime, delt i båter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.