DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Der er de glade i kakene sine og opptatt av hvordan de lages og hva laget denene og hvordan pyntet den andre
Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denneretten litt ekstra spicy. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Det eneste de trenger er et oppkok før servering. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. Én kommentar. Lørdagsloff er et godt brød å starte helgen meg,her i en litt annerledes form, et stort grytebrød med sprø kanter og ekstra saftig kjerne
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg har fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgavenjeg har fått. no er en ny, norsk nettbutikk som satser på sukkerfritt godteri, brus, kaker, kjeks og pastiller
til tross for at jegegentlig har mest lyst til å gjemme meg bak en stor rygg. Vi får satse på at det går seg til i løpet av uka, inntil da får jeg traske rundt med regn- og vindjakke
Jeg kunne spise en hel kake av dette her. ”Kan ikke huske vi har fått så god kake her før, jeg. Kommentaren kom fra Bård, etter to munnfuller Corent Sukker Brød
Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp enliten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.