Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Legg dem på en stekeplate med bakepapir. Stek midt i ovnen på 220 grader i ca 15 min. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Du skal nå ha ett lyst men allikevel fast paiskall, men pass på så du ikke får noen"våte " flekker , det skal du ikke ha for det betyr som regel at deigen er rå på disse flekkene
smør på syltetøyet. pensle stengene med sammen pisket egg og stø på litt perlesukker. skjær så i strimler på ca 3 cm. stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 min 07
Ungenes favoritt. 1 porsjon. 1 eple. 1 banan. 1 dl appelsinjuice. Skrell eplet og bananen og del dem i biter. Ha bitene i et stort høyt glass, og hell oppi appelsinjuicen
Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekake med marsipan
Kok eplene 3-4 minutter, ta dem opp med hullsleiv og legg dem på en tallerken til avkjøling. Stek midt i ovnen som angitt ved 200 grader i 20 minutter + et par minutter under grillelementet for litt mer farge på toppingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.