Eller du kan finne den i eboken min sunt snop og snacks som du ogsåkan kjøpe på samme side. Knus mandlene i en kjøkkenmaksin med s-blad, ha i de øvrige ingrediensene- fettet aller sist og kjør til en deigete masse
Og da kan man knapt nok kalle det steking. Etter et døgn i lune omgivelser har fibrene blitt så godt behandlet at de nesten har mistet kjøttstrukturen og gått over i en mer… kultivert tilstand (lammet tror det er en paté
Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Dette gjelder for så vidt også for aïoli og andre majonesvarianter, selv om jeg vil vispe cesærdressingen for eksempel litt mindre enn en ordinær majones
Det er utrolig hvor saftig og god en vanlig Priorkylling kanbli bare den får litt tid. Etter en drøy time i ovnen er kyllingen blitt fantastisk saftig og ligner slett ikke på de ferdiggrillede tørre priorkyllingene du kan kjøpe i butikken
Samtidig skal det nevnes at dette er en av rettene som ble brukt i filmen «Julie og Julia» som i utgangspunktet inspirerte meg til å starte egen matblogg, det er derfor ekstra stas for meg å presentere den for dere her og nå
Hell frityrolje i en varmesikker panne med høye kanter, jeg bruker wok (ha et lokk i nærheten). De gangene det har skjedd, har tenåringen vår stått for kokkeleringen ved hjelp av en oppskrift fra mat og helseboka
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.