Min mor bakte alltid denne til jul, som så mange andre også gjorde. Det som særpreger utseende på denne kaken er at den skal og må skjæres opp i snipper
Siden mine hverdagbrød hverken er lyse eller spesielt lette og jeg ikke er så befaren ut i slik bakst, måtte jeg ringe svigermor som er husholdningslærer av gamle-sorten i skolen
Jeg har gjort litt om på oppskriften til svigermorog funnet at disse smaker helt himmelsk gode. Tilsett krydderet og sett den på så alt blander seg godt
Jeg har et par andre tekster også. Baksida har også en tekst. Skulle noen ha lyst på et sånt, så vil det ta litt tid med å plotte inn navnet og strikke det
Velg selv om du vil lage kaken med safran og marsipan, som er min egen variant og min favoritt, eller om du vil holde deg til vanlig Mor Monsen, med perlesukker på toppen
Det er lørdag i morgen, og hva passer vel bedre enn biffsnadder og rødvin. Og skal man først ha biffsnadder så er det best at det er så mørt at det nesten ikke trengs å tygges
De har lammelår nå som faktisk er små- ikke overmaipulerte bodybuilderlam med lår lengre enn en gaselles, og disse er sinnsykt mye mørere enn de vi er vant med å kokkelere med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.