med visse forbedringer. Kaken er fylt med et lag bringebærcurd, og to lag bringebærmousse. Som glasur har jeg brukt sjokoladeganache, med litt smør for en glansfull overflate
Vend inn siktet mel og bakepulver vekselvis med rømmen. 125 g smør250 g sukker3 egg1 ss pulverkaffe150 g hvetemel1 ts bakepulver90 g rømme2 ts pulverkaffe125 g melis20 g smeltet smørRør smør og sukker hvitt
Ekstra gode med litt søtt og syrlig på, varme jordbær, fryste bananbiter og litt yaconsirup. Deilig å gå med noe annet enn tykke, varme vintersko igjen
Om du får påskegjester er den perfekt å servere sammen med en kopp kaffe, smakene passer så bra sammen at man ikke skulle tro det gikk an, rett og slett
Har du drømt deg bort på flukt med hovedpersonene i Cecilia Samartins roman Senor Peregrino, har du grått deg bort av skjebnene på Cuba i Drømmehjertet, hatt kjærlighetssorg med husholdersken i Salvadorena, og sist men ikke minst siklet sammen med Sebastian mens du leste Mofongo
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. I starten ser deigen ganske flytende ut, men etter et par minutter med kraftig blanding blir det en smidig og god deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.