Kakekrigen Brownie. Med fersk ingefær og pistasjkrem.
kjerstisandnes - Min matgale verden!
kjerstisandnes - Min matgale verden!
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g mørk sjokolade
  • 100 g smør
  • 2 dl sukker
  • 2 store egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeekstrakt/sukker
  • 1,5 dl hvetemel
  • (80 g hakket pistasjnøtter halvparten inni, halvparten utenpå til pynt) Kan sløyfes.
  • 1-2 ts ferskrevet ingefær
  • En klype maldonsalt til åstrø på toppen.
  • 20 " form, stekes 170* ca 30 minutter
  •  
  • Pistasjkrem
  • 90 g pistasjkrem (olivers&co)
  • 2 eggeplommer
  • 1 dl kremfløte
  • 1 gelatinplate
  • 2 ss limejus

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.