Nå står det konfektmakeri på dagsorden snart, og til fine konfekt biter er det utrolig lekkert med et strø av farget pynt på toppen, eller kanskje kan du rulle marsipan kuler i det
Jeg bruker Morten Schakendas oppskrift på mellomgrove brød til pinnebrødene mine. Ingenting er som å stå foran et bål, lukte (og hoste litt av røyken) med kalde kinn og kalde fingre mens du venter på at pølsene skal bli varme
Så her kommer, som lovet, en steg-for-steg forklaring på hvordan man kan lage klovner til kakepynt. Babysko av papir til bordkort, icing-sko, smørkrem-sko, sjokolade-sko, sko i invitasjonene, og små glass-sko på bordene…
Jeg kjøper som oftest ferdig fondant når jeg skal lage kakepynt, og da kjøper jeg fondanten fra Wilton, fordi den er lett å få tak i her jeg bor ( kjøper den på Jernia) og jeg syns en er veldig god å jobbe med
Pinnekjøttet ble tilberedt på vanlig måte. Først vannet jeg ut i 1,5 døgn og byttet ut vannet 4-5 ganger, så dampet over pinner i 2,5 time og en halvtime i ovnen for å få en fin gyllen farge
I dag har jeg laget kakao påpinne. Eller rettere sakt kakao på papirsugerør (kjøpt på kremmerhuset). #kakaopåpinne #sjokolade #oppskrift #sjokoladekos #apesinsmak #diy #doityourselfe #hjemmelaget #jul #julegodt #kakao #venninnegave #vertinnegave #kos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.