Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
Posted by Torill Anita. Tweet. Kalvefilét er en delikatesse og bør alltid få følge med godt tilbehør. Smaken er mild og smakfull og kler ikke skarpe sauser etter min mening, men en nydelig soppsaus passer utmerket
Den har fått navnet etter Oscar II, den siste som var konge av både Norge og Sverige. Den har fått navnet etter Oscar II, den siste som var konge av både Norge og Sverige
Så enkelt kan det gjøres. en blanding av litt fløte og mest geitemelk i stekepannen, noen borettaneløk og kirsebærtomater, og en god brunet ytrefilet av kalv
Og her er oppskrift på kalvefilet med steinsoppulver. Fritert økologisk kylling av litt størrelse blir et deilig måltid når du serverer den med tørket oppbløtt steinsopp
2 lomper*, 1 boks King Oscar Tunfisk i tomatsaus, grønnkål, små tomater og rikeleg med majones. Comments (0) 2 lomper*, 1 boks King Oscar Tunfisk i tomatsaus, grønnkål, små tomater og rikeleg med majones
Sardinruller på mørk toast, ananassuppe med saus på rød pepper og sitroncoulis, kalverullade med provencalske urter og potetmos, bruchetta med chevre & marinerte tomater, kalvefilet i fløtesaus med artisjokker,
Ingen trening i dag, jeg og junior var bare en ettermiddagstur på besøk hos Oscar. Dagene fyker unna. vært i Oslo et par dager, så blir godt med å slippe opp kl fem i morra
Nå skal jeg på tur med Oscar. Hallo. Håper alle har det bra. Jeg har det helt greit. Har nettopp trent styrke, og våknet faktisk ganske så seint i dag til å være meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.