Oppskrift på ossobucco alla milanese med kje (eller kalveskankar, nok til fire personar). Heime på Vestlandet – og andre geitevenlege stader i landet – er det stor stas kvar gong nye killingar kjem til verda
Risotto alla Milanese. Det er få retter som er så allsidige og lettlaget som risotto. En av hovedgrunnene er nok risottorisens fantastisk evne til å absorbere smaker og aromaer fra god kraft, parmesan og massevis av andre ingredienser
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
Osso buco alla milanese, my way (monfoodblog. A classic Hungarian recipe from “God Mat Fra Hele Verden” (Delicious Food From All The World) published by Schibsted in 1971
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
Risotto milanese. Deilig svinefilet med fløyelsmyk risotto er en rett for enhver anledning. Kjøttet kan smakstilsettes med urter av forskjellig slag, men det er godt med kun salt og pepper også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.