Risotto alla Milanese. Denne risotto retten brukes veldig ofte til for eksempel Osso buco, som er en svært velsmakende rett laget av kalveskank, med mye smak
Risotto alla Milanese. Det er få retter som er så allsidige og lettlaget som risotto. En av hovedgrunnene er nok risottorisens fantastisk evne til å absorbere smaker og aromaer fra god kraft, parmesan og massevis av andre ingredienser
Risotto er perfekt helgekos. Jeg har lagd mange forskjellige risottoer opp igjennom tidene, men ingen blir så gode som de som er fulle av forskjelle sopp
Risotto, den italienske risretten som egentlig er en forrett er opprinnelig en ganske enkel rett. Jeg har ikke brukt den typiske risotto risen som gjør at retten blir kremaktig, men istedenfor brukt misopasta for å få den sånn
Risotto med scampi er herlige smakskombinasjoner sammen. Risottoen kan varieres og skulle du ha safran i huset så anbefaler jeg på det sterkeste å tilsette det, for safranen gir en fantastisk smak, og farge
Her har jeg laget en risotto med asparges, pastinakk, vårløk og grønne erter. Asparges og erter har jeg brukt mange ganger i risotto, men vårløk og spesielt pastinakk, var helt nytt for meg
Å lage en god risotto er enkelt. Risottoen finnes i mange varianter og vi begynner med sopprisotto som er nydelig i seg selv, men som også passer perfekt til kylling eller svinekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.