En ny variant av kanelsnurrer. Når de er ferdig stekt kan du også pensle dem med smeltet smør eller margarin, og dyppe dem i en blanding av sukker og kanel
Det er så mye godt man kan fylle en grunnoppskrift avbolledeig med, som har fristet mest til nå. Jeg skal innrømme at jeg enda ikke har laget vanlige boller av denne oppskriften
Det skal nok ikke være nødvendig å ha bakepulver i baksten, men jeg har erfart at de blir bittelitt større og fluffy av det, så jeg bare fortsetter med det inntil noen sier at det er helt feil med god grunn
Min favoritt må være kanelboller med masse hakkede mandler inni og på toppen. Jeg har lenge hatt den perfekte bolledeig, men nå har jeg byttet ut noen få ingredienser i den som gjør bolledeigen en smule sunnere
Oppskriften er ikke så annerledes enn den vanlige bolledeigen jeg alltid bruker, for har du først funnet en bra oppskrift på boller trenger man ikke finne opp kruttet på nytt
I dag er helt klart dagen hvor de fleste av oss koser seg med fastelavensboller med krem. Bolledeigen er laget på siktet speltmel, er sukkerfri og proteinrik
Som barn var noe av det beste jeg visste skoleboller. Lag vaniljekremen mens bolledeigen hever. Sett mikseren på lav hastighet mens du heller inn melken
Ha resten av melken i en bolle og visp inn eggene. Er deigen klissete ha i mer mel hvis ikke så holder du igjen melet for du skal ha en bolledeig konsistens på lefsedeigen
Jeg fikk inspirasjon til å gjøre noe annet med bolledeigen etter å ha sett et innlegg på Pintrest. Elt inn resten av melet – det kan være du trenger mer eller mindre mel – deigen er ferdig når deigen ikke henger fast i fingrene dine eller på benken
Ha i havremel og ta i litt og litt mel til du får en fin deig som ikke klistrer eller kleber seg. Når bolledeigen har hevet kjevler du den ut til et stort rektangel, ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.