Vi har akkurat flyttet og lever i total kaos. Ikke akkurat harmonisk familieliv hos oss for tiden, men da kjører jeg på med en ekstra god frokost i morgen
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg ble inspirert til å lage disse etter et besøk på restauranten TGI Fridays og hadde spist deres “loaded potato skins” – så herlig, men allikevel så enkelt å lage selv
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg har lagd karameller tidligere med mer tradisjonelle oppskrifter og det er omtrent ikke til å sammenligne hverken på smak eller konsistensen på karamellen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Varm opp smør eller olje i en gryte og surr grønsakene blanke på middels varme. Ha i purre og stangselleri i skiver, ha på vann, tomater og buljongterninger
Da jeg skulle lage disse fant jeg ikke annet kalvekjøtt enn stek av flatbiff så jeg skar opp den i skiver på 1,5 – 2 cm for så å banke de ut. Start med å banke ut kjøttet, ferdig banket skal den ha en tykkelse på 0,5 – 0,7 cm. Stek de ca 2-3 minutter på hver side
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
God lørdag alle sammen. Jeg håper dere nyter den vakre høstdagen vi har i dag. I dag har jeg bakt noe så enkelt som kanelboller – dette er en “all time favourite” her hos oss
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I dag skal jeg male taket på min mors kjøkken (yay. Dagens innlegg lagde jeg for noen dager siden da den vanlige brødskiva ikke fristet noe særlig, og restene fra en Spaghetti Bolognese som sto i kjøleskapet trengte handling på ett eller annet vis
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Lag de med en gang, det er faktiskt ikke noe bedre å finne på i dette regnværet. Disse cupcakene har ikke bare frosting på toppen, men en liten dash inni også, det smaker utrolig godt med denne peanøttkremen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Det er ikke til å komme bort i fra, sjokolade og peanøtter er en helt herlig smakskombinasjon. I denne kaken har jeg brukt en sjokoladekake med litt crunchy peanøttsmør som er dekket og fylt med en krem laget av Swiss Meringue … Les videre →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.