Crostini er en bagett som du først steker i ovnen og som deretter kan dekkes med det du ønsker. Her har jeg laget to crostini med ulikt pålegg, fra camember og honningtilProsciutto
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Under får du tipstil hvordan du kan variere smaken på dinriskake på mange ulike måter. Riskaker. Oppskriften kan brukes til å lage hjemmelagde søte riskaker som er helt perfekt før og etter trening, men også tilmellommåltid eller snacks
Du kan lett forandre utseendet på sjokoladen ved å bruke ulikeformer. Bland godt sammen og bruk en spiseskjetil å overføre røren i små muffinsformer eller konfektformer
Selv om posemikseni utgangspunktet er beregnet på en kakeform testa jeg ut kakerøren med littforskjellige smaker imuffinsformer - funka som bare rakkern
Du kan trykke ut puddingen med enkle pepperkakeformer for en gøyal vri. Denne kan for eksempel lages med vanlige oreos, eller ulike oreos varianter om du har spesielle behov
Her ser du hvordan de ulike størrelsene vil passe i formene. Du trenger ingen olje/smør eller lignendetil å smøre formene med, da disse er non stick belegg på (som nyere stekepanner, kakeformer og annet)
Eg får utrulig mange spørsmål i forhold tildeiulikesøtningene eg bruker. Heisann alle sammen. Istedenfor å konstant gjenta meg sjølv og for å gjere dere meirsikre, så tenkte eg det passa midtiblinken med en guideinnenfordeiulike typene søtning eg bruker med bakgrunninformasjon, bruksområder, egenerfaring og anbefaling
Med påske like rundt hjørnet, regner jeg med at det blir noe vaffelsteking enten på hytta eller hjemme, så her har dere inspirasjontil en vaffeloppskrift og uliketoppinger
Fangsten fra Matstreif på fredag var blant annet sauser fra Stange og beter fra Bondens marked. Da var det på sin plass å lage en nydeligmiddag av disse råvarene
Det er lenge siden jeg har snakket om mat og baby, men ting tar tid. Nå har vi fast grøt både til frokost og kveldsmat, pluss at vi har littuliksmakstestingmidt på dagen
God Mandag til alle sammen. Er dåkke klar for ei ny veke. Det er vertfall eg etter helga iMiami. Det bleieiufattelig bra helg som eg bokstavligtalt kommer til å huske til eg blir gammel å ser tilbake på gamle bilder og minner
Denne oppskriften har jeg funnet inne på Trine's Matblogg, en blogg som absolutt er verdt et besøk. Etter beregningi brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
Her blir det en helt vanligmiddag med fiskekaker som ikke er stukket ut med pepperkakerformer, men servert med potet, gulrøtter (med appelsinsaft), stekt løk og smeltet smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.