Jeg absolutt ELSKER franske makroner. De er det perfekte bakverket. elegante og smakfulle. Du har endeløse muligheter når det gjelder farger og smakskombinasjoner så alle finner sin favoritt
Gift wrapping. 20. 11. 2014 kl. 20 i. Aktuelt. 8 kommentarer. Hei og god kveld. Har torsdagen behandlet dere bra. Dagen min har vært fin, men nå kjenner jeg det skal bli ekstremt godt med helg
Jeg har nettopp vært i New York, inspirasjonsby nummer én når det gjelder mat, mote og byfenomener. Før jeg reiste, gjorde jeg grundig research og samlet en hel del med tips
Funksjonell Mat guide. ♦ Funksjonell mat guide. Sida det er midt i bakeuka til x-life der man får -25% rabatt på både søtning, meltyper og ferdigmikser tenkte eg det passa fint med en liten guide om dei ulike produktene
I denne guiden tar eg for meg dei aller fleste søtningene og meltypene dei har, med link direkte til nettbutikken og litt informasjon/tips/anbefalinger
Istedenfor å konstant gjenta meg sjølv og for å gjere dere meir sikre, så tenkte eg det passa midt i blinken med en guide innenfor dei ulike typene søtning eg bruker med bakgrunninformasjon, bruksområder, egenerfaring og anbefaling
Hei og velkommen til Quest bar guiden. Dette er ikke en smaksguide. På den måten kan dette bli en komplett guide med både innholdsguide & smaksguide der folk kan dele sine favoritter og få tips
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for dette inkludert vin Dette var godtHeldigvis hadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder
HVILKEN SUKKERERSTATNING SKAL JEG BRUKE. De siste årene er det blitt mer vanlig og allment å bruke erstatninger for hvitt raffinert sukker i bakst og matlaging
I denne oppskriften har jeg brukt økologisk norsk honning fra honningcentralen som naturlig søtning istedet for hvitt raffinert sukker som mange mener er "gift" for kroppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.