Kikertersuppe med pølse
Morsmiddag
Morsmiddag
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 47 i Supper
  • 700-800 g ferdige kokte kikerter (er i papp pakker eller hermetikk som kjøpes i vanlig butikk. Man kan også kjøpe tørket erter og legge i bløt og koke som vanlige erter)
  • 8 dl vann
  • 3 terninger buljong
  • 1 pakke vårløk
  • 3 gulerøtter
  • 4 store skiver sellerirot
  • 400-500 g pølse eller etter ønske (jeg brukte Bønes sin servelatpølse) Har du salt kjøtt vil dette bli en enda bedre suppe, men da kan det være lurt å bruke mindre buljong slik at den ikke blir for salt.
  • Rens og del grønnsakene i passe store biter(ikke for store), og ha de i en panne sammen med vann, buljong og erter, og la det hele få koke til grønnsakene er mør.
  • Del pølsene og ha de i suppen, og smak suppen til med salt og pepper.
  • 17.11.2014 kl.17:47 i Supper
  • 4 kommentarer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.