Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor. Her er de mest populære innleggene på Et kjøkken i Istanbul de siste 12 månedene
Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året
Vesken inkl håndveske / sminkeveske, håndsydd og designet av meg. Dette veskestoffet er blitt så populært at leverandørene er tomme for stoffet, de får det heller ikke inn igjen
Da kan jeg si endelig ferdig. ) Fem kjoler med heklet liv og blonde er ferdig montert. Alt var heklet ferdig og så skjedde jo det at jeg falt i trappen og brakk benet og da var det å sy på maskin uaktuelt
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Siden sist har kjøkken blitt ferdig, med unntak av litt listing og et par fronter vi manglet. ) i huset og vann på kjøkkenet, så føler vi har et fungerende hjem nå
Snart Halloween - Suppe, djevelegg og urtebrød. 21. 10. 2015 kl. 12. 00 i. Supper. 8 kommentarer. Hei. Nå er det ikke lenge til Halloween, så i dag blir det Halloween inspirert mat på bloggen
Den viktigste planen er nok at jeg neste gang ikke skal ha tidspress, som jeg hadde nå - brødene måtte bli ferdige til et bestemt klokkeslett for de skulle være med i selskap
Påskeharen, kyllingen og redet på den ferdige kaken. Nesten ferdig pyntet. I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben
Omtrent 10 minutter før den er ferdig legges rundstykkene i ovnen slik at de blir ferdig samtidig. Det har i lengre tid vært på høy tid med en ny utgave av denne spalten og det er med glede jeg publiserer neste rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.