Kanskje jeg lager fra bunnen av neste gang, oppskriften såikke altfor vanskelig ut. Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at det ikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
Da slipper du alt sukkeret som det ofte er i disse sausene, også smaker det hundre ganger bedre. Tilsett litt ekstra olje (gjerne kokosolje om du skal woke på høy temperatur, den svir seg ikke) og stek opp litt og litt grønnsaker og kjøtt
Har barnet ditt derimot allerede løs mage, kan du væreså sjenerøs du vil. Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
I år ble måltidet ekstra langt, da mannen og jeg hadde en liten misforståelse som førte til at potetene ikke kom i ovnen før etter at forretten var spist
MellomgrovtGir 3 brød11/4 kg hvetemel50 g sammalt rug grov50 g siktet rugmel50 g sammalt spelt50 g sammalt hvetemel50 g havremel40 g maltekstrakt1 liter vann20 g salt15 g gjærHa alle ingrediensene unntatt salt og gjær i en eltebolle, elt i 2 minutter, og la deigen hvile i 30 minutter
Hvis du ønsker skrift på kaken, må du klippe ut bokstavene du trenger og legge dem på kaken. Jeg laget den i stor langpanne, så det skulle være nok til mange
Håper dette innlegget kunne være til hjelp for noen. *Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
kombiner det med no knead metoden, bruk kefir istedenfor vann og erstatt noe av rugmelet med hvetemel for at brødet skal få litt mer gluten sånn at det hever seg bedre og ikke ender opp som en murstein når det kommer ut av ovnen
Det blir selvfølgelig ikke fullt så godt, men godt blir det uansett. Om du ikke har hønsekraft selv, kan du selvfølgelig «jukse» med terning/pulver eller lignende
På lik linje med den berømte sviskekaken så blir ikke besøket det samme uten. STSHÆIDARA, bare å ikke prøve seg på noe annet, da retten ikke finnes andre steder og dermed ikke har noe annet navn eller uttale
Så jeg satte altså i gang med å lage gnocchi, og det viste seg å ikkeværeså vanskelig. Hvis du i tillegg lager litt hjemmelaget aioli til brødet, så blir dette en perfekt vegetarrett
Alt du skal bruke MÅ være finkuttet slik du vil ha det, FØR du starter å steke. Så glemte jeg selvsagt det viktigste, det er forbasket godt og har lite kalorier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.