Nei, kjøttboller er ikke noe man bare får i brun saus og på Ikea. Kjøttboller har heller ikkesåvidt meg bekjent et fenomen med svensk opphav, men de har absolutt klart å gjøre Ikeasine svenske kjøttboller verdenskjent
I dag ble det kjøttbollertilmiddag, på lavkarbovis med fiberhusk som bindemiddeli kjøttbollene og johannesbrødkjernemel som tykningsmiddelisausen, og så droppet viselvfølgelig potetene, smakte nydelig
Ha over tomatene og kyllingbuljong og la sausen putre til du er ferdig med kjøttbollene. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanligekjøttboller
Kjøttbolleri brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
En klassisklys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Når det er snakk om bakverk til barn er det alltid denne kremen mitt smakspanel av søte små barn/tantebarn sverger til
Brun saus lager jeg alltid selv. Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Kjøttbollene itomatsausen ble kjempegode, heeelt uten fløte(hvem kunne tro. Men så er det denne potensiellemelkeintoleransenmin da som skal testes for tiden, så da ble det spanske kjøttboller på meg idag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.