Jeg følte at jeg måtte finne en ekstra god en siden dette var første gang jeg bakte til nyejobben, og denne oppskriften her, med tre forskjellige typer sjokolade og pynt på toppen virket lovende
Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis. Dagen etter laget jeg min nye «gastronomiske sommer-hit», laksegryte på fransk manér
Smak til med salt, cayenne og eventuelt peppar (og kanskje litt meir lime- eller sitronsaft). Brusken mellom romma pellar du vekk med enden på ei teskei, som er den beste reiskapen for å pirke ut krabbekjøttet og
Hva med å invitere kjæresten til bake-date og lage den sammen. Pell av bakepapiret forsiktig. FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette
På vinteren gikk jeg lange turer innover Bergsfjordvatnet med bikkja mi, Kjell, og plukket. oftere enn jeg trengte- rett og slett fordi jeg fant en egen ro på dette nokså øde stedet akkurat i denne fjorden
Forvarm ovnen på 180 grader - pensle en ildfast form med olje. Skjær gresskaret i to på langs - ta ut kjernene og skjer videre nedover i 1. Stek gresskaren i 40 minutter i ovnen - ha på nok olivenolje. dl vann i kjellen og la putre i 15-20
Pell av skinnet og legg dem på en bakeplate. 100-150 gram laks pr person. 1 pk dulcitatomat - kan også bruke annen liten tomat som f. Etter 30-60 sekunder har skinnet begynt å løsne, og trekker seg bakover. 1/2-1 dl olivenolje. Stek midt i ovnen på 180 grader i et par-tre minutter, mens du følger nøye med. 100-150 gram laks. 1/2-1 dl olivenolje
Superfotografen Kjell Ove Storvik skjøt bilder av hver rett, og spiste med kresen gane. -) Redaktøren min var stylist og smakspanel hun også, mens jeg svettet over haugen med råvarer
Det kan være lurt å steke en mini-kake for test av smak og om det er nok salt. Pell av skinnet, og ha oppi en klatt smør, litt sukker, et par dråper syre, nykvernet salt og pepper
Share on TumblrE-postSkriv utLik dette. Foruten å by på enormt mye inspirasjon for slikkmunner, selger konditoriet også sjokolade i «pellets» og det fungerer veldig bra til sjokoladetemperering
Etter jobb i dag har jeg vært på spinning med Kjell Erling på Family i Fredrikstad. -) Jeg må få tatt bilder av damegarderoben også, den er bare blitt så lekker
Èclairs. Publisert 11. 02. 2016 kl. 17. 33. 4 Kommentarer. Luftige vannbakkels fylt med krem og jordbær. Med ett lokk dypt I hvit sjokolade og pyntet med ett roseblad
Ønsker å hedre min bestis Kjell som var så snill å være med som støtte og som tok masse fine bilder. Vi var jo så heldige, at alle som deltok fikk med seg en kjempefin goodie-bag med diverse kjøkkenutstyr fra Wilfa og Fiskars
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.