250 g
hvetemel, 125 g sukker, 125 g smør, 1 stk egg, 1 ts bakepulver, 2 ss vann. Ha smør, sukker og bakepulver i en “food processor” og kjør det godt sammen. Ha i egg, vann og kjør dette hurtig sammen. Ta av 1/3 av deigen i en pose og den andre i en annen og la de hvile i ca 1 time Start med steg 2: makronfyll.
Yes. Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Bollen er gjort litt sunnere, men er fremdeles alt en klassisk bolle skal være. Sommerferien er i gang for fult og nabolaget koker av barn som leker og løper mellom hjemmene
Så skal det lages mønster, og vi går for det klassiske firkantmønsteret. La gå, så vinner jeg ikke noe pris for beste fyrstekakemønster, men det gjør ikke noe med en en så saftig fyrstekake med så ekstra mye og ekstra godt fyll
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Vi skal ha tapas i helgen og da smaker det veldig godt med klassisk sangria til. ) Sangria er en klassisk spansk drikk og inneholder som regel en kombinasjon av rødvin, rom og syrlige frukter
For i dag går jeg litt bort fra min inspirasjon litt lenger sør og gir dere min basisoppskrift på klassisk potetsalat, slik jeg har lagd den i flere år
Kanskje er det bare meg, Bjørnar og Ane som er veldig glad i fyrstekake. Liker du fyrstekake. I går fikk jeg i hvert fall for meg at jeg skulle prøve å lage dette, og det var egentlig ikke så veldig vanskelig
Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli. Dette er en sånn oppskrift man finner i flere kokebøker og nettsider med akkurat lik oppskrift – en skikkelig klassiker altså
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.