◊ Finrasp poteterogparmesan, finhakk hvitløk og kutt opp grønnsaker og skinke i passende biter. ◊ Visp sammen egg, eggehviter, melk og krydder og ha det over i bollen med grønnsaker, skinke og ost
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Jeg pleier å ha på litt parmesanogså. Når jeg ikke blogger, så lager jeg mat. ) Denne gangen er det fløtegratinerte poteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Den gule osten kan byttes ut med revet parmesan. Spe med melk til det blir en passe tykk saus. Denne ovnsretten er en enkel og grei og passer både som middag og kveldsrett
Og om ikke det hjelper skal jeg lage dobbelbakte poteter. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.