Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene. 2 dl eddik 7%4 dl sukker5 dl vann1 ts saltGi det et lett oppkok, hell det så over kåla i glassene til det blir så fullt at det renner over
Å koke ris på ordentlig tyrkisk vis var det som tok meg lengst tid å lære. Det som skiller tyrkernes måte å koke ris på fra mange andres er tilsetningen av risoni, pasta formet som riskorn, og litt fett
Hvordan koker du egentlig krabba. Det er ingen kunst, men mange koker den lenger enn de trenger. Det er viktig at vannet er fosskokende når du legger krabben oppi
Jeg har alltid lært at man skal koke opp vannet før man legger i eggene, men utålmodige meg har ikke tid til å vente på det – og det er ikke nødvendig heller
Kålrabi. Når du skal koke kraft, kan du bruke hva du har i kjøleskapet av grønnsaker. Koker du på kylling kan du koke en hel kylling, eller bare på skroget etter du har skjært av fileter og lår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.