O. p. s. k. r. i. f. t. B. ø. d. m. /. h. a. v. e. g. y. n. o. l. J. j. b. ,. å. T. æ. -. M. u. D. I. ♥. 3. 2. 1. c. S. 0. 4. L. E. #. 5. 9. K. r g. d l. k l
*4 ss kokosmel (jeg bruker denneHER ). 4 ss kokosmel. 0. Pannekaker med kokosmel. Jeg digga disse pannekakene som jeg prøvde i dag, så tenkte jeg ville dele med dere
Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmel og egg. Tilsett kokosolje, kokosmelk, vann og salt, og kjør til alt er godt blandet
2 eggehvitter1 egg50 gram kesam (jeg brukte vaniljekesam, det går nok fin å bruke vanlig kesam også)2 ss kakao (for kraftigere sjokoladesmak tilsetter du litt ekstra kakao)2-3 ss sukrin1/2 ts bakepulver20 gram sjokoladeproteinpulver15-20 gram kokosmel (kan bruke mandelmel)1/2 dl sterk kaffe (kan sløyfes)
I en liten bolle, bland sammen kokosmel, bakepulver, kanel, og havsalt. 4 ss kokosmel. ca 2 dl helmelk eller kokosmelk. 4 ss kokosmel. ca 2 dl helmelk eller kokosmelk
Kokoskrem får du når kokosmelk (ikkje light) står kaldt i kjøleskap, helst over natta. ♦ Om du ikkje er glad i kokossmaken eller ikkje har kokosmelk som har stått kaldt, kan du bruke philadelphia naturell i glasuren istedenfor kokoskrem og kesam
De beste cookie dough kulene 1 ss melk 1 ss peanøttsmør 1 ss sukringold 1 ss sesammel, eventuelt kokosmel eller mandelmel 30 g vaniljeprotein 20 g hakket sukrinsjokolade Bland sammen melk og peanøttsmør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.