Må komme meg på den søndagsåpne butikkenog handle middag nå, ser at klokka plutselig er blitt mye. Jeg har lenge lekt med tanken om å bake noen sunne rundstykker, men kaster som regel ett blikk på en oppskrift og blir utslitt bare av det
Jeg ser at mange av dere legger igjen flere kommentarer nå, og det varmer veldig. Jeg har en lang liste over ting som må gjøres innen få dager, så det er bare å ta en ting av gangen
Alt går rett i juicemaskinen (bortsett fra gurkemeiepulver som er lurt å røre inn etterpå) ogutkommer en knallsterk, immunstyrkende og skikkelig oppkvikkende shot
I Søndag var det burger på døgnvill, tirsdag hadde jeg en enkel burger med fiskekaker til middag, i går fikk jeg servert en deilig burger med bacon og cheddarost når jeg kom hjem fra jobb og i dag laget jeg denne deilige varianten til brunsj
Topp gjerne kaken med et dryss sukrinmelis og fordel noen friske bjørnebær over tilslutt. Vi er inne i en tid hvor bjørnebærene har høysesong, så hva passer vel da bedre enn å utnytte disse perlene
Varm oljen i en gryte, legg i kyllingen og brun den godt på alle sider. Salt og pepper. Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing. Ha i løk, gulrot, stangselleri og rosmarin, demp varmen og la den surre under omrøringen over lav varme i 10 minutter. Salte lett, og la kyllingen steke under lokk i 40 - 50 minutter, til kjøttet er mørt og gjennomstekt. Ta opp kyllingen, klipp av hyssingen, og server den med smørdampede gulrøtter 1 kg kylling
Kommer du over fersk økologisk spinat, er det lurt å kjøpe inn mye og så legge i fryseren. Putt chiafrø i din daglige smoothie, lag chiagrøt, bruk det som topping på havregrøt, yoghurt eller müsli eller dryss det over salaten
Å drikke mer vann er med på rense kroppen, hjelper fordøyelsen på vei og skyller ut mye grums som samler seg i kroppen ved et plutselig inntak av mindre søte saker
Dette er selfølgelig i Linda-stil uten tilsatt sukker, glutenog fleire alternativer uten melk. Utenom desse som er laga nedenfor har eg iallesall fire fleire juleoppskrifter eg skal prioritere å lage
Form er ferskvare dere, og det merker man veldig godt etter en ukes sykdom Det er så utrolig kjedelig og jeg vil bare bli frisk igjen så jeg kan komme ordentlig igang med treningen igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.