Slik lager du raskt denne smakfulle og sunne krabbesalaten. Du kan også servere krabbesalaten som en artig forrett ved å legge krabberøren på salt potetgull og pynte med samme topping
Server krabbesalaten med litt frisk salat og tynne toast eller godt brød. Bland sammen krabbekjøtt, majones, crème fraîche, chili, ingefær og hakkede urter
Og så er det jo koselig da, å sette seg ut på terrassen, ta et glass hvitvin og nyte strålene fra den nå litt svakere høstsola, med hjemmelaget krabbesalat på toast på tallerkenen
Tropisk krabbesalat. Jeg har et lite paradis. Et sted på jorden jeg trenger, som jeg lengter etter, som jeg elsker hver stein, hver rot og hver tangklase av
Tar du i frisk estragon, vil du få en super dressing til krabbesalat. Knallgod dressing. Juhu. Det er snart vår og jeg gleder meg til å spise mer gode salater med umamirike dressinger
Fordel krabbesalaten oppå. Ta krabbekjøttet ut av boksen. Ta godt vare på de røde klørne. Rens kjøttet. Bland eggeplommer, fløte og vin og la det tykne over varmen til en kremaktig saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.