En deiligfiskerett som er god å servere i helgen, enten med eller uten gjester. Krydre med skjærgårdskrydder og legg tilsideSnitt purre, chili og hvitløk
Eg har her laga en variant med laks og reker, men du kan selfølgeligvariere med å bruke andre typer fisk/skalldyr etter det du liker best og har tilgjengelig
Med andre ord gir “Kremet pasta med laks og grønne erter” en god middagsopplevelse. Denne oppskriften er mektig og fyldig, kremet og deilig og har en god balanse mellom mildheten fra fløtesausen og den lille “pønsjen” fra chilien
Kremetfiskesuppe med mye godt i. Jeg har lenge gått og ønsket meg en god fiskesuppetilmiddag. Endelig passet det i dag etter å ha spist opp restene fra julen
Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie. rød paprika. 1laksefilet. 1margarin. 1Du trenger rød paprika. 1Du trenger laksefilet. 1Du trenger margarin. 1 tsTa ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. 1Skyll og rens paprika. 1Skjær paprikaibiter og legg dem i en skål. 1Skjær gulrot ibiter og legg dem i en skål. 1Vask fjølen og kniven. 1Skjær laksibiter og legg dem i en dyp tallerken. 1Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie. 1Fordel fisken over grønnsakene. 1Ha 1 ss margarini hver pakke. 1Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett. 1Sett stekebrettet inni ovnen og la pakkene stå i 15 minutter. 1Finn frem en rist og sett den på benken. Sett brettet på risten og la pakkene stå på benken i 2 minutter før du serverer dem
Kremet salat gir en nydeligsaus,samtidig er jo spinaten supersunn. Nydeligtilbehørtillaksen. Kok opp vann med litt salt, ha ispinaten og vent til den faller sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.