Disse skivene med svinekjøtt er fine å grille, særlig hvis du lar de ligge i marinade enten natten over eller fra morningen hvis du skal grille om kvelden
Kinakål1 rød paprika1 rødløkAspargesbønner20 rå scampiFrisk korianderNudlerMarinaden2ss fiskesaus1ts sesamolje2ss østersaus2 ss salt soyasausFersk korianderFersk ingefær1/2 rød chili1 ts sesamfrø1 fedd hvitløkBegynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante. «det er jo ikke noe smak i den», men det er nettopp der masala magic trer inn – altså det å trylle med krydder
Jeg jukser med iskremen da, så jeg bruker Tofuline sin vaniljeis når jeg serverer disse. Min favoritt er gule epler fordi jeg da får det syrlige og det søte samtidig
Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam. Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med
Og med god grunn. Jeg har spist dem til middag, servert som forrett, solgt på hardcoreshow,mopset som nattmat og fristet huseierne med matos i hele oppgangen
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.