30-40 min. 1/2-1 ts chilipulver. 1/2 ts salt. 30-40 min. 1/2-1 ts chilipulver. 1/2 ts salt. Denne retten ble til en sen ettermiddag hvor vi ikke helt visste hva vi skulle spise
38 i. 4 cm revet frisk ingefær 3 stk fedd hvitløk 1 stk rød chili 2 ss smør 3-4 stk gulrot 1 stk grønt revet eple 2 stk løk 3 ss hot curry 2 l vann med 2 hønsebuljongterninger 4-5 kyllingfileer deles i små biter 3 dl matfløte 2 ts salt 1-2 ts malt pepper Litt frisk koriander Fremgangsmåte. 38 i. 38 i Mat fra hele verden. 38 i Mat fra hele verden
Salt (Jeg brukte 3 – 4ts, -begyn med en og en ts og prøv deg frem). 3 ss frisk koriander til å ha oppå. 3. Jeg brukte 3 – 4 ts, kanskje mer. Salt (Jeg brukte 3 – 4ts, -begyn med en og en ts og prøv deg frem). 3 ss frisk koriander. 3
Fres løken i litt raps- eller olivenolje i en kjele, til den er blank og myk. Riv/rasp ingefær, gulrot og eple (her er et godt tips til hvordan du kan skrelle ingefær)
Til 3 – 4 personer. 1/2 blomkålhode, delt i små buketter. 3/4 ts garam masala. 1/2 ts gurkemeie. Form til frikadeller, det blir ca 7-8 stk. 3. Varm 2 – 3 ss olje i en panne, på medium varme. 1/2 blomkålhode. 3/4 ts garam masala. 1/2 ts gurkemeie
Hvis nødvendig, juster med krydder/kikertemel. 2-3 fedd hvitløk eller 1 kinahvitløk, om ønskelig. 100 g poteter (jeg hadde ikke poteter i, men en 1/2 squash). 5-10 dl olje til steking. La stå 10-15 minutter mens du renser og kutter grønnsakene. Etter 1-2 minutter bør disse vendes slik at de blir gjennomstekt
Ca 2 kyllingfilet og 8-12 kyllingklubber / eller 3 kyllingfilet , tint. 1/2 gul løk. Del kyllingfiletene i 4-5 biter og stek kyllingfilet og/eller kyllingklubbene raskt på høy varme på begge sider for å få stekeskorpe. 3. Stek på midterste rille i 30-40 minutt. 8-12 kyllingklubber. 3 kyllingfilet. 1/2 gul løk. 4-5 biter
0,5-1 rød chili, renset for hinner og frø og skåret i skiver. Stek et minutt til før du har i tomatene og lar alt kose seg i ca 3 minutter. 0,5-1 rød chili
Kjøttet skal dog kokes i ca 3 timer, men det gjør kjøttet selv uten noe innblanding. Kok kjøttet mørt, ca 3 timer. 3 ts malt fennikel. 3- 4 ts tandoori masala. 3 ts merian. 3 ts anis. Stek/ fres i 3-3 minutter til krydderne blander seg godt. Kjøttsuppe i Crock- pot 1,5 kg salt. 3 ts malt fennikel. 3- 4 ts tandoori masala. 3 ts merian. 3 ts anis
Del så hver del i tre - kjevle ut hvert emne på en melet underlag til en tynn lefseHa på noen dråper olje på lefsen og gni det utoverStek lefsen på litt under middels varme i en tørr stekepanne med oljesiden ned i et par minutter
Det har vært populært hver gang jeg har gjort det, noe jeg har gjort 3 ganger i barnehage, da mine barn var i den alderen. 300 gr sammalt hvete. ) 300 gr sammalt hvete
30 minutter. 3 ss matolje. ca 2 til 3 løk, tilsvarende ca 250 gram skrelt og oppskåret. 6-7 ss frisk koriander. Stek videre på medium varme med lokk på i ca 5-6 minutter. Del med dine venner 3 ss matolje. ca 2 til 3 løk, tilsvarende ca 250 gram skrelt og oppskåret. 6-7 ss frisk koriander
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.