Innbakt kyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene til sausen
Kyllingmed mangochutney ogaprikoser. Kutt kyllingen i biter og stek til de er gjennomstekt. Etter barnehagen blir det til at vi er ute og leker med nabobarna før middag og litt leketid før det er kvelden
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøt sausog ris. Uansett så er produktene fantastiske, ogmed slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.