Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litt tid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timer fri til å gjøre akkurat det du vil
Eller som søndagsmiddag med hyggelig selskap, stearinlys og noen glass rødvin til – jeg kan love deg at gjestene dine vil glede seg til å spise med en gang de kommer inn døra og kjenner lukten fra kjøkkenet
Det er fantastisk å lage ovnsretter, hakke, krydre og sett i ovnen. Maten lager seg selv og jeg kan sette meg med beina høyt og ikke gjøre noe -eller jeg kan rydde huset eller gå en tur
og lot maten godgjøre seg i åtte timer. Kutt opp kyllingen og krydre med indisk krydder. Dette blir kokt og redusert ned til sirup, som deretter blir krystallisert
Jeg har vært i Oslo i påsken, har slappet av hjemme, gått lange turer og vært litt sosial. Håper dere har hatt en fin påske og at dere har fått ladet batteriene skikkelig
En kan også bytte ut endel av grønnsakene vist det er noe annet en liker bedre eller vist du tilfeldigvis ikke har det i skapet akkurat den dagen du ska lage det
Etter at jeg startet å blogge er det flere som har kontakt med meg, det er bare koselig. Andre har spørsmål tilknyttet mat og oppskrifter Mens noen vil gjerne bare legge igjen en hyggelig melding
Og best av alt. Og bortsett frå litt skrelling og kutting treng du ikkje tenka på noko som helst. Når grønsakene først er skrelde og kutta opp, gjer resten seg sjølv, så eg kan gå ut i hagen og kasta piler og drikka kaffi i mellomtida
Jeg blander grovt og fint mel i deigen, litt etter hva jeg har i hus. Jeg brukte også kjøttdeig av svin, men du må gjerne bruke kylling eller karbonadedeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.