Kylling- og paprikagryte (Tavuk sote)
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 ss olivenolje
  • 600 g kyllingfilet av lår (evt. bryst), i biter
  • 1 løk, skrelt og grovhakket
  • 0,5 vanlig grønn paprika eller tilsvarende tyrkiske grønne paprika, membran og frø fjernet, i biter
  • 1 vanlig rød paprika eller 2 søtpaprika, membran og frø fjernet, i biter
  • 1 ss tomatpure
  • 0,5 ss tyrkisk chilipure (kan erstattes av mer tomatpuré)
  • 1 ts milde tyrkiske chiliflak (pul biber) (kan erstattes av en klype vanlige chiliflak eller cayennepepper)
  • 1 ts sukker
  • 2 tomater, skrelt og grovhakket
  • 2 dl vann
  • 2-3 ss grovhakket bladpersille (uten tykke stilker) (kan sløyfes)
  • salt og pepper
  • 2-3 ss olivenolje
  • 600 g kyllingfilet av lår (evt. bryst), i biter
  • 1 løk, skrelt og grovhakket
  • 0,5 vanlig grønn paprika eller tilsvarende tyrkiske grønne paprika, membran og frø fjernet, i biter
  • 1 vanlig rød paprika eller 2 søtpaprika, membran og frø fjernet, i biter
  • 1 ss tomatpure
  • 0,5 ss tyrkisk chilipure (kan erstattes av mer tomatpuré)
  • 1 ts milde tyrkiske chiliflak (pul biber) (kan erstattes av en klype vanlige chiliflak eller cayennepepper)
  • 1 ts sukker
  • 2 tomater, skrelt og grovhakket
  • 2 dl vann
  • 2-3 ss grovhakket bladpersille (uten tykke stilker) (kan sløyfes)
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.