Imorgen skal vi ha deilige kjøttboller med parmesan, langkokt tomatsausog herlig pasta. Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Her er også en god variant medfetaost, spinat og soltørka tomat. Deigen kan også lages kvelden før eller på morgenen, da må du bare ta den ut av kjøleskapet noen minutter før du begynner å arbeide med den
Pensle med egg eller melk. I noen tok jeg også krydder kremost, som alltid er en salger i bakst. megagode dagen etterpå til frokost/lunch - eller greie til å fryse ned
The post Auberginerull med skinke, tomatog røkt ost appeared first on Gastronomade. Ta en annen bolle, og bland ricotta med revet parmesan/hard ost, persille, salt og pepper, slik at det blir en tykk masse
Server med salat ogcherrytomater. Smak til med salt og pepper. Denne helgen spurte vi de som følger oss på Facebook om vi skulle ta inn sukkerfrie belgiske konfekter i nettbutikken vår i forbindelse med julen
Toppes medost. Skjær tomater i skiver og legg over. Bland sammen olivenolje, 1 fedd opphakket hvitløk, 2 ts basilikum (jeg brukte fersk - bruk gjerne oregano i stedenfor), litt salt og pepper
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Tilsett hermetiserte tomaterog kokosmelk, og la småkoke under lokk i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.