Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. 1 pakke ferske kyllingklubber. 1,5 ss tacokrydder – oppskrift på tacokrydder HER. Brun kyllingklubbene i en varm panne med smør, 2-3 minutter på hver side. Ha grønnsakene i en gryte med litt smør og olje, stek på middelsvarme mens du rører jevnlig i 3-5 minutter. 1 pakke ferske kyllingklubber. 1,5 ss tacokrydder – oppskrift på tacokrydder HER
Jeg lager masse når jeg er igang og oppbevarer det på tette glass slik at jeg kam bruke det lenge. Ovnsstekte kyllingklubber med salat, tortillachips, salsa og rømme smakte fantastisk
Dekk en stekeplate med bakepapir og legg på kyllinglårene med marinaden på. Dette ble veldig saftige og gode kyllingklubber, her kan du bruke hele kyllinglår hvis du vil, det blir nok like saftig og godt
På grillen hadde vi kyllingklubber. Ha på panne med vann til pastaen. Oppskrft på en god og billig grillsaus finner du sammen med kebab av kjøttdeig med spicy saus
Stek dem i stekepanne i smør og olje på middels til høy temperatur i et par minutter på hver side. 1 pk rå kyllingklubber. Sett ovnen på 220 grader. 1 pk rå kyllingklubber
En liten vri på kyllingvingene med smak av sitrus. 1 kg rå kyllingklubber/kyllingvinger. Legg de på en stekeplate og stek ved 200 grader i ca. 1 kg rå kyllingklubber/kyllingvinger
finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene. Ca 1 kg kyllingklubber 1 dl lønnesirup 1/2 dl chilisaus 1 liten løk 2 Ss eplesidereddik 1 Ss sennep 1 Ts worcestershiresaus. stek klubbene på 200 grader midt i ovnen i 30 minutter
Ha litt smør/olje på stekepannen og la den bli godt varm før du legger på laksestykkene. URTERISOTTO. Strø salt og pepper på laksen før den legges i stekepannen og ikke ha for mange laksestykker i
Det er så kjekt å ha litt urter på terrassen, jeg plukker urter av hjertens lyst, og det meste av vår mat er tilsatt urter av et eller annet slag for tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.