Bruk vannet til å koke risen, ikke rør unødvendig i kjelen og kok med lokket på. Ris kan lages på utallige måter, jeg kan lage en egen kokebok med bare risretter
Denne kyllingen er smakssatt med salvie, hvitløk, ost ogog spekeskinke. Finhakk salvie og hvitløk. Dette er en enkel rett som kan brukes både som forrett, middag eller som tapas, serveres medris, i pitabrød eller med pommes frites
Den kan selvfølgelig også serveres som en hovedrett med det tilbehøret du måtte ønske. Dette er en helt super tapasrett som faller i smak hos både store og små
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker og egg. Stekt ris er en rett som rett og slett er fantastisk til å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Pynt med resten av limen, ogkoriander. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Server gjerne med litt finhakket korianderog pistasjnøtter på toppen. I det øyeblikket du varmer krydderne i kjelen sammen medrisen sprer det seg en himmelsk deilig luft i hele kjøkkenet og du blir om muligens litt hektet på indisk mat
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
) Sommerfugl-laks fra knutstad & Holen, med salat, litt fullkornsspagetti ogspinatsaus. Fersk spinatCreme fraichefeta-ostSmør til stekingsalt og pepperKjempe enkelt og veldig godt tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.