Servér medhvitløksbrød ved siden av. Hvitløksbrød. Kyllingsalatmed kokt egg, pasta og bacon. Krydre kyllingen godt med salt og pepper, og stek dem i olje sammen med renset asparges - (aspargesen er ferdig etter et par minutter) - sett til side
Forskjellen på den hviteog grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på. Den hvite har utviklet et skall som må skrelles av før tilberedning og den nederste delen må skjæres av
The post Lun kyllingsalatmedasparges, bacon og sennepsvinaigrette appeared first on. Når baconet begynner å nærme seg ferdig, sil av aspargesbiteneog ha dem i pannen med baconet
Fordel salat på to tallerkener og legg over oppskåret kylling, oppskåret asparges, eple i båter, tomater i biter eller strimler og appelsiner i fileter
Knus hvitenog plommen på eggene hver for seg med en gaffel. Smak til med salt og pepper. Tilsett olje og eddik - halvparten i hviteneog resten i plommene
Hvitasparges har en delikat smak, med en fin balanse mellom bitterhet og sødme. Kok opp en kjele med vann, og tilsett litt salt, sukker og en klatt smør
Skrell aspargesenmed en gulrotskreller, helt opp til blomsten. Server gjerne med aioli. Legg hvitog grønn asparges side om side, dryss over ristede pinjekjerner og revet parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.