Du kan også helle suppen gjennom en sil, på denne måten blir du kvitt av restene avasparges. Den harde spissen kan brukes til tilberedning av kjøttkraft av grønnsaker de ikke er egnet for å blande i suppe
Aspargessuppe. Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Jeg tror dette må være en suppeav typen som kan mette mange. Ha oppi alle grønnsakene, med unntak av kålen, og la de surre noen minutter på svak varme til de blir litt møre
Den hvite vokser i mørket, tildekket av jord mens den grønne vokser over bakken. Forskjellen på den hvite og grønne aspargesen er først og fremst måten de dyrkes på
I helgen laget jeg en deiig kremet suppe med kantareller og asparges, en ekte høstsuppe. Buljong inneholder en del salt, så det vil være en god idé å smake suppen før du tilsetter ekstra salt, så har du også en mulighet til å spare på saltet
Blandingen kan nemlig bli litt suppete til å begynne med, men hold ut. Knekk av den feite enden, ca. Den hvite, som er litt mer fyldig i smaken, håndterer du slik
Server retten med gode tomater, litt av smørvannet fra aspargesen og ett dryss av friske urter. Indrefilet av svin egner seg godt til å steke hel i ett stort stykke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.