Den kan spises med poteter eller ris også, for dem som ønsker dette, men her er den presentert med tilbehør av kokt blomkål og brokkoli som stekes med ost i ovnen
( med smak av India. Mat kan eksperimenteres med, og lage akkurat det du vil. Jeg har laget en pizza med italiensk bunn ( Tynn og sprø) men med litt spicy fyll, som smaker litt India
Ah, nå har jeg nettopp storkost meg medkyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være så godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag
I en annen panne woker du kyllingstrimler og grønnsaker. Hvis du liker sterk smak av chili, husk å supplere med både mer sitrongress, kaffirlimebåter og red curry/ - balansen er viktig
Man kan lage Chop Suey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
I en annen panne woker du kyllingstrimler og grønnsaker. Hvis du liker sterk smak av chili, husk å supplere med både mer sitrongress, kaffirlimebåter og red curry/ - balansen er viktig
Fargerik, lun krydderurtesalat med saftige kyllingstrimler. Stek hvitløk, rødløk, kikerter og kalkunkjøttet i en panne med litt olje, salt og nykvernet pepper til det blir litt stekt og gyllent i farge
Cæsarsalat med havregrynpanerte kyllingstrimler og ostekremdressing. Smakene på dette lammelåret er en forandring fra den andre oppskriften jeg har på klassisk, langtidsstekt lammelår med rosemarin, timian og rotgrønnsaker
Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper. 3 dl hønsebuljong - ferdig utblandet 1 ss soyasaus - jeg bruker den med mindre salt 1 ss østerssaus. En liten terning med maggi hønsebuljong løses opp i 5 dl vann, som kokes opp. 3 dl hønsebuljong - ferdig utblandet 1 ss soyasaus - jeg bruker den med mindre salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.