6. Når
man står og tar bilder, stå med begge bena plantet i bakken, har du speilrefleks, hold venstre hånda under linsen, ikke oppå, sett albuen i magen for støtte og hold gjerne pusten når du tar bildet
Med tid og stunder skulle den kunnskapsrike tyskaren bli norgesmeister i kjøttfag. I dag er han pensjonist og hjelper kunnskapssugne nordmenn med å få til den perfekte heimelagde pølsa
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Bloggen hennes finner du HER, Grethe skriver om de små gledene i hverdagen, og hun har en utrolig herlig måte å skrive på, og masse flott bilder siden hun er en god fotograf
og sjekk hva som skjer det sekundet fotografen snur ryggen til. Det skjedde med denne. I helgen hadde vi familie på middag, og jeg disket opp med denne kaken til dessert, inspirert av en oppskrift av Nigella Lawson
Dei første stilkane nøyer me oss med å dyppa i sukker. Ikkje fordi eg ikkje unnar dei rabarbra om våren, men fordi eg og fotograf Marius skal ta rabarbrabilete til Digg-kokeboka neste veke, og då treng me alt me har av rabarbra
og her har jeg fått hjelp av en fotograf til å ta bildene,. En høy kake med sjokolade rennende. Denne tok Gubben med på jobb, tilbakemeldinger på at den var god
Den perfekte oppskriften (jeg har kun finjustert den litt) fant jeg til slutt hos en proff. Følg med på slutten av koketiden, da stiger plutselig temperaturen raskt
Det har vært fantastisk gøy, utviklende og svært lærerikt. Det er utrolig stas med så mange lesere. Jeg elsker å lage mat, synes det er gøy å fotografere og lage blogginnlegg, i tillegg til at du som leser forhåpentligvis får inspirasjon på matfronten
Samtidig kjenner dere meg best med mat og smaker fra Midt-Østen, og her kom det brød med sine føtter godt plantet i en helt annen matkultur som jo også mange andre norske bloggere og matskribenter er gode på
Fyll formene med røre og fordel blåbærene på toppen. Veldig hyggelig fotograf og journalist. Et tips er å ta en ts mel og blande med blåbærene før du har dem i formene
Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere. Nå har jeg laget retter med dette ”vidundermelet” i alle kategorier på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.