Selv om det ikke føles helt slikt enda. Men følelsen av sommer er jaffal nærmere når du lukter den deilige lukten av denne deilige kaken med rabarbra og jordbær
Legg rabarbraene over og fordel resten av deigen over. Endelig sommer og rabarbrasesong. Rabarbra brukes mye i moderne matlaging, enten alene eller iblandinger, og her kan nevnes syltetøy, saft, grøt, suppe, kaker, is, chutney og vin
Ingredienser. Vask rabarbra stilker og jordbær og rengjør dem. Hakk både rabarbra stilker og jordbær i større men samme størrelse biter og legg først rabarbra og sukker i gryte eller panne med tykk bunn …
Hun hadde rabarbra som vokste ihagen – og så fort rabarbraen var stor og moden fikkvi hvert vårt tomme yoghurtbeger med sukker som vi dyppet rabarbraeni
Den syrligerabarbraen passet perfekt sammen med sødmen fra de ulike krydderne. Jeg er fullstendig hekta på Rabarbra for tiden, som dere kanskje har forstått
Kan du teknikken med å sterilisere flaskene slik at du ikke får mugg, så gjør gjerne det - dette har jeg nemligaldri lyktes med (men er takknemelig for tips
Endelig er rabarbraen her, da er det sommer, juhuuuu❤. Rabarbra er supermat fordi den inneholder mye c vitamin, eplesyre, oxalsyre, kalium, kalsium og klor
Den bakte rabarbraen kan oppbevares med sirupeni et tett glass og har mange bruksområder. Bare ordet vekker minner fra en barndoms forsommer der vi jaktet på rabarbra fra naboens hage
Deigen Ha alt det tørre i en bolle Tilsett mykt smør iterninger og smuldre smøret innideigentildeigen er blitt smuldrete Kutt rabarbraeni små biter Ha halvparten av deigeni bunnen av en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.